• Noticias

  • 1

Beni Montero a la Lligueta de duatlons

Avui participant en la categoria de parelles mixtes en la duatló de Santa Coloma de Farners amb la meva germana. 1ª posició de la categoria i 4rts scratch per davant de totes (menys una) les parelles masculines!!!!
Leer más ...

Xavi Erena Guanya la Terra de Remences

 

El corredor Xavi Erena del Bike Girona guanya la Terra de Remences 2013 (95 km) una merescuda victoria per corredor lluitador e infatigable... Moltes Felicitats Xavi!!

2ª Posició per Jaume Estanyol (Besalu-Desfrenats) i seguit de Narcis Riembau en 3ª posició a només 2 segons (Bike Girona) 19ª Josep Garceso, 62ª David Coca, 90ª Xavier Amigo

Bike Girona a la marxa de 175 km.

12ª David Rossello, 48ª David Rodriguez, 131ª Toni Martinez, 139ª Jordi Vidal

Felicitats a tots el corredors del Bike Girona, a tots els participants de la marxa i per a l'organització que un any mes ha estat impecable.

Fotos a 12/05/13 Terra de Remences

 

 

Leer más ...

Stage cicloturisme Girona

Ens plau informar-vos del nou servei que oferim a les nostres instal·lacions.
Com sempre, les nostres propostes estan vinculades al món de l'esport i en aquest cas al ciclisme de carretera.
Oferim estades de 2 dies a la nostra casa rural, en un ambient molt càlid i familiar, per realitzar dues jornades de cicloturisme recorrent les rutes mes preuades per als ciclistes professionals.
Proposem diverses rutes a escollir segons el nivell dels participants, amb un vehicle
d'assistència i un ciclista guia.
Rutes amb diferents variants, per la Costa Brava o per les comarques interiors passant per diferents ports arrivant fins al Montseny i també l'etapa més dura de la província de Girona amb final a Vallter 2000.
Les places estan limitades a grups de 18 ciclistes i a un mínim de 5 participants.
El preu de l'estada és de 150 € per pesona amb estada de dos nits i dos dies.
Inclou:
Ciclista guia
Vehicle d'assistència
Estada completa a casa rural
Entrada divendres nit, sortida diumenge tarda.

Ja pots reservar un cap de setmana per la teva colla!!

Més informació:
MX Puigdemont
649 288 358
Josep Garceso
669 74 64 84
pepgarceso@hotmail.com

Nos complace informarle del nuevo servicio que ofrecemos en nuestras instalaciones, Como siempre, nuestras propuestas están vinculadas al mundo del deporte y en este caso el ciclismo de carretera. Ofrecemos estancias de 2 días en nuestra casa rural, en un ambiente muy cálido y familiar, para realizar dos jornadas de cicloturismo recorriendo las rutas más preciadas para los ciclistas profesionales. Proponemos varias rutas a escoger según el nivel de los participantes, con un vehículo de asistencia y un ciclista guía. Rutas con diferentes variantes, por la Costa Brava o por las comarcas interiores pasando por diferentes puertos llegando hasta el Montseny y también la etapa más dura de la provincia de Girona con final en Vallter 2000. Las plazas están limitadas a grupos de 18 ciclistas y a un mínimo de 5 participantes. El precio de la estancia es de 150 € por persona, con estancia de dos noches y dos días. Incluye:
Ciclista guía
Vehículo de asistencia
Estancia completa en casa rural
Entrada viernes noche, salida domingo tarde.

Ya puedes reservar un fin de semana para tu grupo.

Mas información:
MX Puigdemont
649288358
José Garceso
669 74 64 84
pepgarceso@hotmail.com
Leer más ...