• Biomecànica del ciclisme

    Evita lesions i millora en eficàcia i rendiment
  • Biomecànica del ciclisme

    Evita lesions i millora en eficàcia i rendiment
  • Biomecànica del ciclisme

  • 1
  • 2
  • 3

Estudis biomecànics

Estudis biomecànics realitzats a alguns dels nostres clients, tots ells amb un objectiu molt clar... millorar en posicionament, rendiment i evitar les lesions.

Joan Llordella

Visita al nostre estudi de biomecànica del corredor de BTT Joan Llordella, guanyador de 3 campionats de Catalunya, 3 copes catalanes, Sots-campió de la Titan Desert amb 2 victòries d'etapa, 2 Ral-lis de Sardenya entre alguns dels seus èxits.

Joan prepara l'inici de la nova temporada, bicicleta nova i per assegurar treure el màxim de rendiment, efectivitat i comoditat un bon estudi de biomecànica.

Gràcies Joan per la teva confiança i molta sort el 2013!

Dani Oliveras

El pilot de trial Dani Oliveras guanyador d'un mundial en 125 CC, un campionat d'Espanya i 2 campionats d'Europa, també es un gran aficionat al mon de la bicicleta per aixo ens a visitat avui per fer-se un bon estudi de biomecànica.

Ramon Lozano

Visita del nostre amic Ramon Lozano, aquest jove corredor és una gran promesa del ciclisme Gironí, en només tres temporades ja té 1 campionat provincial BTT (2011), 1 sub-campionat de copa Girona BTT (2011), 1 campionat de Caixa Girona (2012) i ​​diversos pòdiums en curses provincials, aquesta serà la seva 4 ª temporada, estrena de la seva nova Alpcross i com no..un bon estudi de biomècanica per ajustar al màxim les seves mides i aconseguir el millor rendiment i efectivitat.  

Dismetries

Diferències entre fèmurs, tíbies o estructures de ròtules, és molt important donar un tractament personalitzat per a cada cas, a curt o llarg termini es poden patir molèsties o lesions molt greus, a més de la considerable perdua en efectivitat i rendiment, és per això que cada dia més ciclistes ens visiten per fer-se el nostre estudi biomecànic. Inverteix en salut i gaudeix de la bicicleta amb seguretat.

Specialized Body Geometry Fit

Estudis de biomecànica realitzats al centre Body Geometry Fit Specialized Madrid.

Beni Montero

Beni Montero estrena de nova bicicleta de BTT i estudi de biomecànica per assegurar treure el màxim de rendiment, efectivitat i evitar lesions, de passada aprofitem l'estudi per ajustar les mides a la bicicleta de carretera.

Marc Marquez

Sessió de Body Geometry Fit realitzada a Marc Márquez de la mà de Carlos Arrebola, mestre i un dels millors especialistes d'aquest sistema.

Alineació pedalada

Una bona alineació entre peu-genoll-maluc comença per un bon suport de l'arc del peu, amb el tractament correcte aconseguim una millora considerable en rendiment i eficàcia, evitant al màxim patir lesions o molèsties als genolls.